Volgens Jacco en Bas maken vrouwelijke bewoners zich wel druk door de komst van Demi en Fay

Volgens Jacco en Bas maken vrouwelijke bewoners zich wel druk door de komst van Demi en Fay

Bas en Jacco hebben een goed gesprek over de komst van nieuwe bewoners Demi en Fay. De andere vrouwelijke bewoners hebben laten weten dat ze zich geen zorgen maken maar de twee heren geloven daar helemaal niets van. Normaal geeft Billy nieuwe bewoners een rondleiding maar dit keer vroeg ze of Bas dit wilde doen. Volgens Jacco deed Billy dit zodat ze zichzelf op kon tutten. Net als Ramona die onmiddellijk ging douchen. Ook Bas viel dit op en het feit dat Romy al een aantal keer heeft aangegeven dat het haar niets doet, is voor hem een teken dat ze zich juist wél druk maakt. Ze zijn allemaal helemaal van slag voegt Jacco eraan toe. Bas is het hier op zijn beurt helemaal mee eens. Ze doen ook extra hun best voegt hij eraan toe. Zo renden Cemal en Jeroen meteen naar buiten om de kisten van de tweeling naar binnen te dragen en is Jeroen gelijk de sportschool in gedoken om even flink te trainen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. j.madarie-zweers at 20:11

    straks heb billy het nakijken , ik denk dat boyd en jessie , hun nieuwe chicks hebben uitgezocht demi en fay . nou billy maak je borst maar nat . lager mag ook als je jessie wilt houden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *