Willen Romy en Billy hun ex geliefden terug?

Willen Romy en Billy hun ex geliefden terug?

Jacco en Bas hebben een goed gesprek gehad in het zonnetje. De twee hadden het over de relaties in Utopia.

Valt jou ook niet iets op? vraagt Bas aan Jacco. Er valt mij heel erg iets op antwoordt Jacco. En hij legt uit dat hij het gevoel heeft dat Romy Cemal terug wilt en dat Billy Jessie terug wilt. Bas is het met hem eens. Volgens hem zou het zomaar eens met de temperatuur te maken kunnen. Het hete weer komt eraan voegt Jacco eraan toe. Bas heeft op zijn beurt het gevoel dat Jessie en Cemal het moeilijk krijgen als de vrouwelijke bewoners door het warme weer minder kleding gaan dragen. Ook valt het beide mannen op dat de ex geliefden elkaar weer opzoeken. Jacco heeft zelfs sterk het vermoeden dat Cemal de seks mist.  En Billy ook, die schreeuwt erom gaat hij verder. Dan kunnen Billy en Cemal beter naar elkaar toegroeien grapt Bas vervolgens. Wel is hij benieud welk stelletje volgens Jacco het eerste terug bij elkaar zal komen. Jacco denkt dat Romy en Cemal de eerste zullen zijn, Bas is het hiermee eens. Denk jij dat Bas en Jacco gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 21:45

    Jessay, is alleen bezig met zichzelf. Billy is bezig met Jessy,Romy, is bezig met Cemal en hij is helemaal niet bezig met Romy. Dus dat word straks weer een hoop gedoe. Want als de dames niet krijgen wat ze willen, dan gaat het dak er weer van af.

  2. Else at 18:48

    Het zou echt niet leuk zijn om dat gedoe weer aan te moeten kijken, als dat weer stelletjes worden! Bahbah! Daar hebben we genoeg van gezien!

  3. maria at 11:28

    Kon weleens zijn geen van beide stelletjes. Gisteren weer was cemal heel duidelijk naar romy toe.En jessie ook niet.Nu luistert hij wel naar zijn ouders denk ik en wil ook niet meer.(volgens mij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *