Billy en Ramona zijn klaar met de spanning rondom de stemronde

Billy en Ramona zijn klaar met de spanning rondom de stemronde

Overmorgen is de stemronde, dan mogen alle vijftien bewoners weer drie stemmen verdelen en de grote vraag is natuurlijk welke bewoners er in de gevarenzone belanden. De spanning in de loods is inmiddels om te snijden en Billy en Ramona zijn daar helemaal klaar mee. De twee vinden de gespannen sfeer in de loods erg ongemakkelijk en zij kunnen niet wachten tot de rust is wedergekeerd. Het is gewoon niet meer leuk dat het de sfeer zo ongelooflijk bepaalt legt Billy uit. En beiden geven toe dat ze niet per se met iedereen vrienden hoeft te zijn, maar de manier waarop sommige bewoners met elkaar omgaan, vinden ze ongelooflijk. Het komt natuurlijk wel voor dat bewoners elkaar niet mogen. Maar het was niet zo dat ze teams gingen vormen om elkaar kapot te maken voegt Ramona eraan toe. Zij en Billy vinden het erg heftig wat er allemaal gebeurt en laatstgenoemde beschrijft het zelfs aal intimiderend.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anna_britsemmer at 14:18

    Mijn mening is dat wij kijkers nou eens moge beslissen wie op de bank komen en wie daarna utopia mag verlaten ,ze en jullie moeten het van ons kijkers hebben ,dat zou eerlijk zijn ,wie is het met mij eens ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *