Billy introduceert de kookwedstrijd aan de rest van de groep

Billy introduceert de kookwedstrijd aan de rest van de groep

Zodra de boodschappen binnen waren, zijn Billy en Boyd aan de slag gegaan in de keuken. De twee hebben gisteren afgesproken elk een gerecht te bereiden en de groep te laten kiezen welke het lekkerste is. De twee willen met deze actie hun idee van een kookwedstrijd introduceren bij de groep. Als de twee klaar zijn komt de groep bij elkaar. Vervolgens begint Bill met het serveren van haar gerecht. Zodra iedereen zit te eten legt Billy iedereen uit wat de bedoeling is. In de maand juni zullen Boyd en ik het tegen elkaar op gaan nemen, met behulp van de rest die mee doet. De mannen zullen het tegen de vrouwen opnemen. Elk team krijgt een mobiele keuken, dezelfde ingrediënten en mag vervolgens zelf weten welk gerecht ze op tafel zetten. De weken zijn ingericht op thema’s. Daarnaast krijgt elk team wekelijks hulp van een chefkok.  De winnaars van de wekelijkse wedstrijd worden bepaald door bezoekers. De prijs van de kaartjes zal gelijk zijn aan de kosten van de inkopen die voor de gerechten zijn gemaakt. Vervolgens is het aan de bezoekers om fooi te geven aan het team dat zij het meest steunen. Uiteindelijk ontvangt het team met de meeste fooi ook nog een leuke prijs. Wat dat wordt blijft nog even geheim laat Billy weten. Het draait immers om het plezier en niet om het geld! Let the games begin voegt ze er enthousiast aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 11:32

    mobiele keukens? wie betaal dat?
    nu koken ze wil zeker niet op de bank van mij mag je naar huis met je vriendje hoor en de boot mag je meenemen

  2. Anna at 16:45

    Nou billy je liegt weer want bij jou en Jessie en boyd heb alles met geld te maken .hoop dat jij en Jessie er snel uit gaan
    Luxe paarden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *