Billy roept hulp in om haar neuscorrectie van ongeveer 4000 euro te kunnen betalen

Billy roept hulp in om haar neuscorrectie van ongeveer 4000 euro te kunnen betalen

Billy heeft in het centraal van vandaag aangegeven dat het sparen voor haar neusoperatie moeizaam gaat. Daarom besluit ze met Jessie en Boyd te praten. Want ondanks dat ze weet dat de nieuwe minimalisten niet gefocust zijn op het verdienen van geld, zal ze het waarderen als de twee haar willen helpen met het bedenken van ideeën om haar operatie te bekostigen. Het stel gaat op de bank zitten om er eens over te praten. Jessie stelt voor om een ooit door Boyd bedacht product uit te brengen, een neussleutelhanger. Maar hier is Billy niet enthousiast over aangezien ze niet verwacht dat er mensen zullen zijn die een sleutelhanger van haar neus willen. Hij is wel uniek voegt Jessie er nog aan toe. Dan wordt er nog een idee geopperd, ansichtkaarten voor 10 euro verkopen. Als de operatie eenmaal doorgaat, zal Billy aan iedereen die mee heeft betaald een kaart sturen. Is dit niet het geval en gaat de operatie niet door, dan krijgt iedereen het geld weer terug. Dit gaan we doen! zegt Billy vastberaden. En dat moet ook wel want deze operatie gaat rond de 4000 euro kosten… Hier krijgt deze week nog extra toelichting over want er komt een specialist langs om met haar te praten. Zal Billy het geld bij elkaar kunnen krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 22:52

    Gewoon Utopia verlaten en ga lekker werken voor je neus
    mensen die 10 euro willen storten voor een kaart die sporen ook niet.

  2. Margriet at 18:46

    Ja hoor ,daar gaan we weer. Wie koopt er nou kaarten voor 10 Euro. Om haar operatie te bekostigen . En Jessy die de neus sleutelhanger wil gaan verkopen . Volgens mij zijn ze goed de weg kwijt. En watoen die neus betreft, daar valt zo ie zo geen eer aan te behalen. Weg gegooid geld.

  3. Else at 17:43

    De neus zou rond de 3000 euro kosten! en ja, Billy, naar huis gaan en er voor gaan werken!

    Dit is echt zo belachelijk om hier deze doelstellingen te willen verwezenlijken!
    Een neus, afvallen, enz.! Hoe kunnen ze hier akkoord voor gegeven hebben!

  4. Marc.B at 16:08

    Nog een optie is,haal wat geld op voor een echt goed doel bv kika ipv voor een neus operatie aan een vrouw die toch blijft zeuren

  5. jeanne at 14:38

    lekker sparen dat is normaal dat moeten we allemaal en vooral voor een neus of uit utopia gaan en gaan werken maar dat zal de bedoeling wel niet zijn. ze zijn liever lui dan moe bah ik hou niet van die mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *