Billy vraagt Jessie op date

Billy vraagt Jessie op date

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Zo nam Billy Jessie apart omdat ze hem iets wil vragen. Als de twee zich hebben afgezonderd van de groep begint Billy te vertellen dat ze nu bijna twee maanden uit elkaar zijn. En ik vind het heel erg leuk hoe we nu met elkaar omgaan gaat ze verder terwijl Jessie aandachtig luistert. Ze voegt eraan toe dat ze zich goed voelt en hierom wil ze een volgende stap nemen.  Ik wil eigenlijk vragen of je met mij wil daten vraagt ze vervolgens door. En benadrukt dat dit niks tussen hen zal veranderen en dat ze dit niet betekent dat ze meteen weer elke avond bij elkaar moeten slapen. Jessie antwoordt dat hij geen keus heeft. Ik moet je wel terugnemen in de boot, omdat jij je slaapplek aan Boyd hebt gegeven voegt hij eraan toe. Billy had dit antwoord niet verwacht en ze legt hem uit dat ze eigenlijk probeert te vragen of ze exclusief kunnen zijn. Jessie begrijpt Billy niet en vraagt haar dan ook wat dit precies inhoudt. Dat je niet met andere mensen kust antwoordt Billy. Jessie stelt haar gerust door te zeggen dat hij dat sowieso niet van plan was. Ik wil best met jou op date geeft hij daarna toe. Als jij alles regelt en betaalt. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *