Boyd maakt zich zorgen om Jessie

Boyd maakt zich zorgen om Jessie

Rob is bang dat hij veel stemmen krijgt tijdens de stemronde die over 1.5 week op het programma gaat. Maar hij blijkt niet de enigste te zijn, ook Boyd heeft het gevoel dat Jessie veel stemmen zal krijgen en maakt zich hier zorgen om. Hij besprak dit met Bas.

Boyd heeft namelijk het idee dat Rob en Jeroen beiden niet zeker zijn van hun plek en dat ze allebei op de bank zullen belanden. Maar op die bank is natuurlijk nog een derde plek, en dat is de plek waar Boyd zich zorgen over maakt. Bas vraagt aan hem of hij bang is om genomineerd te worden, maar Boyd geeft aan dat hij zich meer zorgen maakt om Jessie. Hij denkt dat Rob, Jeroen en René wel eens samen zouden kunnen gaan werken om Jessie eruit te werken. Ik heb gewoon liever niet dat hij op de bank komt voegt hij eraan toe. Bas denkt op zijn beurt dat hij zich niet zoveel zorgen hoeft te maken. Jessie zou best eens op de bank kunnen belanden, maar Bas denk dat hij dan uiteindelijk niet naar huis hoeft. De twee bespreken ook kort de situatie van Karin, die tijdens de vorige nominaties heel veel stemmen kreeg. Ze zijn het er beiden over eens dat zij zich dit keer een stuk minder zorgen hoeft te maken. Karin hoeft van mij niet naar huis hoor benadrukt Boyd het gesprek. Zal Jessie daadwerkelijk in gevaar lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:44

    Ik ben bang dat Jessie er toch weer in blijft. Als wij stemmen heeft dat totaal geen doorslaggevende stem. En wij zien en merken andere dingen op dan zij.
    De tweeling voegt niets toe, die mag er ook uit, maar ”die willen ze dan weer een kans geven, zijn nog maar net binnen”. Zo gaat het steeds. Alsof je dat niet al gezien hebt!
    En zij zijn niet eens gekozen door de bewoners om binnen te komen, maar ”gedropt”.

  2. Margriet at 15:51

    Van mij mag Jessy naar huis , Die heeft genoeg geprofiteerd . Het is hoog tijd voor hem dat hij weer eens met beide benen op de grond terecht komt .

  3. thomas at 15:30

    Het moest toch zogenaamd een weerspiegeling van de samenleving zijn ?
    Dan doet Jessie helemaal niets verkeerd. Werken voor je geld,en zelf houden en een deel afstaan aan de bv,,,oftewel belasting.
    Of wou je zeggen Jans dat jij in het verleden of heden uit dagelijks arbeid je eigen verdiende geld aan andere weggaf ?

    • annelies at 14:45

      dit is een groepssamenleving, dit houdt in dat alles met de groep gedaan wordt en niet ikke ikke en de rest mag stikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *