Cemal en Jessie willen samen gaan rappen

Cemal en Jessie willen samen gaan rappen

Cemal roept iedereen bij elkaar, want hij heeft iets leuks bedacht voor de gehele groep. Als iedereen er klaar voor zit neemt hij het woord. Gelukkig is het positief nieuws want er verschijnt een lach op zijn gezicht.

Ik heb wat voorbereid, horen jullie mij goed vraagt hij terwijl hij een microfoon in zijn hand heeft. Vervolgens gaat er muziek aan en begint hij te rappen voor Jessie. Vol verbazing en met lachend gezicht kijkt hij samen met de andere bewoners toe.  Leg die rekenmachine neer, je bent uitgerekend. F*ck die cijfers, weet dat je met woorden meer betekent sluit Cemal rappend af. De bewoners weten niet wat hen overkomt en beginnen luid te joelen en te klappen. Uiteindelijk wordt duidelijk waarom Cemal dit doet. Cemal en Jessie hebben vroeger samen gerapt en de twee zullen dit binnenkort weer gaan oppakken. Iedereen reageert enthousiast en ze kunnen niet wachten om het eindresultaat te horen. Mochten we een filmpje van deze gebeurtenis kunnen vinden voegen we dit nog aan dit bericht toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 10:16

    Van Cemal geloof ik het wel, maar van Jessy zal ik het nog wel eens willen horen. Waarschijnlijk word het rappen op 33 toeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *