Cemal vindt het stom van zichzelf dat hij Romy gezoend heeft

Cemal vindt het stom van zichzelf dat hij Romy gezoend heeft

Jessie en Boyd hebben een goed gesprek gehad over hun vrijgezellen leven. Ondanks dat beiden de afgelopen dagen wel weer richting hun exen zijn gegroeid. Zo hebben Jessie en Billy al twee keer samen de nacht doorgebracht, en ook Romy en Cemal konden het gisteren niet laten elkaar een gepassioneerde zoen te geven. Tijdens het sporten komt dit dan ook ter sprake. Cemal laat Jessie weten dat hij gewoon stom is geweest. Dit omdat hij helemaal niet weet of hij nog wel een relatie wil. En ik wil Romy geen valse hoop geven voegt hij eraan. Jessie geeft Cemal de tip om met Romy te gaan praten, en dat ziet Cemal wel zitten. Misschien moet ik dat maar doen ja, en zeggen dat ik het niet chill vind wat er gebeurd is gaat hij verder. Jessie zelf heeft geen spijt over het feit dat Billy en hij een aantal nachten met elkaar door hebben gebracht. Het is gewoon niet verstandig voegt hij eraan toe. Maar dit soort gebeuren snel als je op elkaars lip leeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:31

    Cemal is net een kameleon. Hij waait snel met alle winden mee in een gesprek, al vanaf dat hij binnen is.
    Daarbij heeft hij geen karakter. Toont geen ballen. En is helemaal niet toe aan een relatie. Dit is allemaal ”nog oefenen voor het echte leven….” Pubergedrag! En daar kijken wij naar…ook stom eigenlijk…

  2. yasmin at 23:01

    Ach en romy is zo eerlijk. Ze dumpte cemal meteen toen ruud binnen kwam. Ze dacht kans te maken. En dan continu zeuren aan zijn kop. Dan wil ze wel en dan weer niet. Ze zegt ook het ene en doet het ander. Cemal wil haar gewoon geen pijn doen. Hij heeft een zwak voor huilende pubers.

  3. Margriet at 18:40

    Dat heet ,het vlees is zwak. Meer is het niet. Dus Cemal ik vind het verstandig van je dat je je niet mee hebt laten slepen. Maar je moet wel eerlijk blijven.

  4. maria at 16:15

    Cemal zegt het ene en doet het andere.Hij huilde nog tranen met tuiten toen romy het uit maakte. hij wilde het niet.Nu romy het er moeilijk mee heeft zegt hij ineens wat anders.Hij maakt afspraken met een ander (op de markt) met die blonde dame.En zegt later weer ..ik hou alleen van jou en wil niemand anders.Maar cemal is al vaker niet eerlijk geweest.Toen ze nog in de caravan samen sliepen, zei hij ook steeds wat anders tegen anderen en op feesten.Tegen romy later weer anders dat hij samen met haar verder wil.Nu gekust en weer wat anders tegen jessie. word moe van hem.Ik vond jessie nu eindelijk eens eerlijk.Hij vind het niet erg samen met billy het bed in ge kruipen, maar of het verstandig is????zegt hij is een tweede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *