Demi en Fay gaan bij Jeroen slapen

Demi en Fay gaan bij Jeroen slapen

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Want nu Rob Utopia verlaten heeft betekend dat dat er weer een nieuwe slaapplek vrij is. Voorheen sliepen Boyd, Jeroen en Rob samen in de suite, maar dit is nu anders. Rob heeft Utopia verlaten en ook Boyd verlaat de suite, maar Jeroen blijft niet lang alleen. Demi en Fay trekken namelijk bij hem in. Misschien worden we wel besties grapt Jeroen als hij dit nieuws hoort. De tweeling moet lachen en verzekeren Jeroen ervan dat ze het gezellig gaan hebben met zijn drieën. Met hulp van Jeroen en Romy verhuizen ze vervolgens naar de suite. Na een lange discussie zijn de meiden en Jeroen het eindelijk eens over de plek van het bed. Nadat de laatste spullen van de loods naar de suite zijn gebracht is hun nieuwe slaapverblijf een feit. Kunnen we nog een hoop spannende dingen verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *