Demi en Fay stylen hun nieuwe slaapverblijf

Demi en Fay stylen hun nieuwe slaapverblijf

Toen Rob Utopia moest verlaten en hij uiteindelijk weg was besloten Demi en Fay om van slaapplek te veranderen. Ze zijn ingetrokken bij Jeroen in de suite. En de tweeling besluit iets aan de styling van die ruimte te doen.

Demi en Fay ergeren zich namelijk aan de muur die fel groen is. Daarom gaan ze aan de gang met kwasten en verf. Het wordt een andere knal kleur, roze. De twee gaan snel aan de gang en al snel verandert de muur aan de kant van hun bed in een meisjesachtige roze muur en niet veel later verven de twee ook nog de tekst Twinning is Winning op de muur. Kamergenoot Jeroen weet ondertussen nog van niks. Een aantal bewoners zijn al wel komen kijken bij de dames, maar de twee hebben hen op het hart gedrukt Jeroen niets te vertellen. Zou Jeroen ook zo van roze houden en blij zijn met het eindresultaat?Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 20:41

    niet te geloven ze geven Jeroen stemmen ???????????? nu trekken in zijn vertrek? sorry die naaien de boel alleen maar op zijn stelletje gladde adders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *