Fay mag geen extra geld verdienen met polaroidfoto’s

Fay mag geen extra geld verdienen met polaroidfoto’s

Fay doet sinds kort polaroidfoto’s maken tijdens evenementen. Dit hebben de ondernemers besloten zodat ze op die manier bij kan verdienen. Echter lijkt daar verandering in te komen want Jessie steekt daar een stokje voor.  Tijdens de ondernemingsvergadering van vandaag  heeft Jessie dit idee voor het eerst aangehoord en verbaasd laat hij weten dat dit geen goed idee is. Dit is een optie waar de bv slechter van wordt legt hij verder uit. Als we gebruik maken van een ingehuurde fotografe verdient de bv geld. En als Fay nu ineens foto’s gaat maken, maar de opbrengsten in eigen zak steekt, gaat de bv erop achteruit voegt hij eraan toe. Fay begrijpt Jessies punten, maar reageert toch teleurgesteld. Ze vindt het jammer dat iets is beloofd en nu weer van haar wordt weggenomen. Alle ondernemers zijn het eens met Jessie en na de vergadering loopt Fay teleurgesteld naar Demi om het slechte nieuws te vertellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Harry at 15:02

  Natuurlijk wil jessie de geldwolf dat niet, veel van de opbrengst van de markt steekt hij in z’n eigen zak. Hij besteeld iedereen.

 2. Margriet at 18:33

  Dus Jessy beslist,heel erg vreemd. Ik dacht dat ie bij de minimalisten was gegaan. Of is zijn zgn spaargeld soms op. Hij is ziezo niet de aan gewezen persoon om alleen te beslissen. Er uit naar huis.

 3. annelies at 16:10

  fay kan toch ook een bepaald percentage naar de bv storten dan hebben allebei de kanten wat. jessie met zijn (zakelijke inzicht ?) moet dat toch ook inzien.

 4. Mar at 14:35

  Jessie zal zich er weer niet mee bemoeien
  Wat is het ook een vies mannentje zolang hij zelf maar genoeg kan pakken voor zijn eigen gewin samen met die boyd .
  Ze gunnen een ander echt niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *