Jacco in concert werd druk bezocht

Jacco in concert werd druk bezocht

Afgelopen avond vond Jacco zijn concert plaats. Het heeft voor de nodige stress gezorgd maar uiteindelijk kwam alles goed. Het evenement is ook nog eens uitverkocht wat positief uitpakt voor de groep. Rond 19:00 uur begon het evenement en de gasten werden hartelijk ontvangen door de bewoners terwijl Cemal zich uitleefde als dj. Nadat hij een uurtje gedraaid heeft is het dan zover. In een mooi wit pak maakt Jacco zijn opwachting, en begint hij de avond met het liedje Just say hello. Als een echte ster wordt hij begeleid door een band en ook de discovloer en lichtgevende fonteinen mogen natuurlijk niet ontbreken. Het dak ging er dan ook vanaf door zijn optreden. Maar ook Jessie lied zijn “zangkunsten” nog even horen. Nu is alleen de vraag nog hoeveel winst of verlies de bewoners gemaakt hebben. En dat zullen we waarschijnlijk spoedig horen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *