Jacco is vandaag niet te genieten door alle spanningen

Jacco is vandaag niet te genieten door alle spanningen

Om 19:00 zal het concert van Jacco beginnen. En dat beseft hij maar al te goed. Hij is momenteel niet te genieten. De spanning lijkt hem toch te veel te worden, terwijl hij eerder aangaf dat hij niet erg zenuwachtig zou zijn.

Ik kan helemaal niks hebben vandaag moppert Jacco tegen Jessie. Ik loop al de hele ochtend gestrest rond om alles op tijd af te krijgen voegt hij eraan toe. Op dit moment wordt de fontein geleverd terwijl Jacco nog niet klaar is met de muziek. Gelukkig helpen zijn mede bewoners een handje. Wat later komt gestreste Jacco Boyd in de keuken tegen. Je trilt helemaal merkt Boyd op, maar volgens Jacco is dit niet zo. Boyd merkt ook nog op dat Jacco erg nerveus is en blijft doorgaan over het trillen. Ik vind het niet leuk roept Jacco vervolgens gefrustreerd. Jessie die vanavond ook een optreden zal geven, grapt dat Jacco in zijn na programma zit. Jacco weet natuurlijk wel beter maar het feit blijft dat beide gaan zingen vanavond. Knoflook is goed voor het zingen zegt Jacco dan, waarna beide heren besluiten wat knoflook te eten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *