Jessie en Boyd willen een energiezuinig Utopia creëren

Jessie en Boyd willen een energiezuinig Utopia creëren

Boyd en Jessie zijn met vakantie, of in ieder geval geen ondernemers meer. De twee hebben zich bij de minimalisten aangesloten. En dat betekend dan ook dat ze tijd genoeg hebben. Vandaag besluiten de heren eens te onderzoeken hoeveel energie er verspild wordt in Utopia. Maar omdat de twee voortaan anders heten hebben ze ook nog even verzonnen dat ze anders heten. Zo zal Boyd voortaan Aart heten en Jessie Don. Enfin de twee gaan op onderzoek uit en beginnen bij de slaapruimtes. Daar doen ze al snel wat schokkende ontdekkingen. Zo staan de kachels aan, zitten er nog stekkers in de stopcontacten en bijna alle slaapplekken zijn niet ecologisch verantwoord. De heren besluiten het heft in eigen handen te nemen en willen een energiezuinig Utopia creëren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. annelies at 14:09

    als zij iets willen verbeteren moet zij beginnen met hun zelf en niet hun namen veranderen wat dat helpt niet je blijft wie je bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *