Jessie is erg teleurgesteld in René, Jeroen en Rob

Jessie is erg teleurgesteld in René, Jeroen en Rob

Rob, Jeroen, René en Jessie zijn genomineerd. Jessie heeft zijn stemmen te danken aan Rob, Jeroen en René. Jessie is het niet eens met de argumentatie van de drie die ze gaven tijdens de stemronde. Hij besprak dit met Boyd.

Jessie noemt het niet eerlijk. En is het ook niet eens met de stemmen van René, die verrassend genoeg niet vol op Jessie is gegaan. Dat Bas zelfs een stem van hem krijgt, zegt al genoeg voegt hij eraan toe.  Boyd antwoordt dat Jessie zich niet zo druk moet maken. Dat doe ik ook niet, maar het is gewoon niet eerlijk gaat Jessie verder. Karin die het gesprek ook opvangt denkt dat Jessie zich niet druk hoeft te maken. Je moet je niet zoveel aantrekken van de stemmen benadrukt ze. Echter lijkt Jessie dat wel te doen want het frustreert Jessie dat in zijn ogen Rob, René en Jeroen geen goede reden hebben om op hem te stemmen. Omdat ik de leider ben? Wat een onzin voegt hij eraan toe. Jessie, Boyd en Billy hebben dan ook geen goed woord meer over voor het drietal. Als Rob Boyd een hand wil geven noemt Boyd hem zielig. Als hij daarna Jessie een hand wil geven weigert Jessie dit. Hij is te erg teleurgesteld in Jeroen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Harry at 06:19

    Jessie moet er uit hij weet niet eens wat utopia betekend. Hij en boyd werkten zoals het in de gewone maatschapij gaat. Geld en macht, en dat is geen utopia!

  2. Jojanneke at 18:18

    Nou en Jessie Billy en boyd hebben niet samen gespannen??? Volgens mij hebben ze op Renee gestemd om Jessie niet op de bank te krijgen..
    Als ze eerlijk hadden gestemd hadden ze op Rob en Jeroen gestemd.
    Ik ben blij met de publieksstem van Jessie.
    Zowel Jessie boyd en Billy.. Rob Renee en Jeroen verdienen het om eruit te gaan.
    Ik hoop ook dat het einde Jessie ook in zicht is want ik denk dat het zonder Jessie veel gezelliger is en dan gaan zowel Billy als boyd uit zich zelf achter Jessie aan.

  3. fred at 16:38

    Het is een spel en jessie moet eens goed bedenken dat hij geen baas is en maar eens goed gaan lezen wat UTOPIA betekend , het word hoog tijd dat jessie en boyd uit utopia verdwijnen en neem billie meteen mee

  4. Else at 15:31

    Dat wordt niet fijn voor de overblijvers om met elkaar verder te gaan hier!
    Lekker sfeertje!
    Verkeerde manier van stemmen zo. Zou anoniem moeten gebeuren.

  5. Rina at 15:05

    Ik snap het commentaar niet van iedereen over de stemmen. Je moet nu eenmaal stemmen
    dat mag dan op iedereen stemmen alleen niet op die geen die hem krijgt want die is dan kwaad.
    En geen hand meer !!!!! slechte verliezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *