De ondernemersvergadering van 25 april

De ondernemersvergadering van 25 april

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken dus tijd voor weer wat nieuw nieuws. De ondernemersgroep heeft alweer een vergadering gehad en in dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

Billy neemt het woord en laat weten dat de winst nu op 4010,75 euro staat. Ik zie het allemaal weer wat positiever in en heb het gevoel dat we de goede kant opgaan voegt ze eraan toe. Maar toch heeft Billy zorgen, ze begint over het concert van Jacco. Er komen elke dag weer veel kosten bij voegt ze eraan toe. Dit is niet de manier waarop we een evenement organiseren benadrukt ze. En legt daarna uit dat ze dit al vaker heeft gezegd en zich niet serieus genomen voelt.  Jacco geeft toe dat de kosten hoog zijn, maar volgens hem heeft hij netjes een begroting gemaakt. Een begroting waar hij elke keer over heengaat reageert Billy. Al snel komt Jessie tussen de twee. Hij merkt op dat iedereen voortaan een begroting maakt en hier nooit overheen mag gaan. Billy twijfelt op haar beurt of Jacco zich hier de volgende keer wel aan zal houden. Jacco raakt al snel gefrustreerd, het gesprek blijft maar doorgaan over dit onderwerp. Is het de bedoeling dat ik nu ga janken of zo vraagt hij boos. Jessie probeert de boel te sussen en laat weten dat het voor iedereen belangrijk is om een juiste begroting te maken. De groep gaat daarna verder en bespreken andere zaken. Zo laat Romy aan de ondernemers weten dat ze vanaf 1 mei zich weer zal aansluiten bij de minimalisten. Lachend voegt ze eraan toe dat ze het echt heeft geprobeerd, maar het niet is gelukt. En daarna sluit de ondernemersvergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *