Potentiële bewoonster Romy moet Utopia verlaten

Potentiële bewoonster Romy moet Utopia verlaten

Het is tijd voor het keuzemoment en de bewoners verzamelen zich rond de tafel. Wie van de twee potentiële bewoners moet naar huis? Als iedereen zit neemt Karin het woord en stuurt Romy wn Beau naar buiten. Het stemmen kan beginnen!

Eén voor één spreken de bewoners vervolgens hun mening uit. Ramona begint en zegt dat ze het jammer vindt dat Beau en Romy tegelijkertijd zijn binnengekomen. Bij hun allebei ziet ze veel potentie maar uiteindelijk gaat ze 100% voor Beau.

Billy kiest ook voor Beau, aangezien zij zich goed mengt in de groep. En merkt op dat Romy nog erg jong is en dat de groep behoefte heeft aan een rustig persoon als Beau. Hier sluit Jessie zich helemaal bij aan. Intelligent, rustig en rationeel voegt hij eraan toe. Volgens hem past Beau perfect in de groep. Jacco, Cemal en Boyd sluiten zich hier allemaal bij aan.

Jeroen stemt voor Romy maar hij wil gelijk aan de groep laten weten dat dit niet is om de eerder vermeende verliefde gevoelens. Ik wil eigenlijk voor Beau stemmen, maar vindt het zielig voor Romy om haar zonder stemmen naar huis te laten gaan. René deelt deze mening ook en vindt het onmenselijk om Romy zonder stemmen naar huis te laten gaan. Bas vindt het op zijn beurt niet gek om unaniem voor één persoon te stemmen en zegt dat het juist zielig is om stemmen te geven uit medelijden. Hij zelf stemt voor Beau aangezien hij een enorme klik met haar heeft. Ik durf niet op Romy te stemmen, omdat ik bang ben dat ze Jessie naar huis zal sturen. Romy, Kevin, Karin en de tweeling stemmen ook allemaal voor Beau.

Beau en Romy worden daarna naar binnen geroepen en Karin neemt weer het woord. Wij als groep hebben genoten van jullie allebei benadrukt ze hen. Maar de groep heeft besloten dat Beau mag blijven en Romy naar huis toegaat. Romy laat weten dat ze dit had zien aankomen en het niets uitmaakt. Maar uiteindelijk komen de emoties toch omhoog en rollen de tranen over haar wangen. Haar avontuur komt ten einde. En Beau Nellissen wordt vaste bewoner van Utopia! Wie zal ze morgen naar huis sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 81    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. jolanda at 23:02

  Jessie naar huis. Maar dat gaat niet gebeuren want dan krijgt ze de hele groep ove zich heen. Wie de streams volgt weet wat een rat Jessie is. Neem die 9 tactische stemmen op Rene, ben je dan vals of niet….. walgelijk!

 2. Pip at 20:00

  En we hadden toch gezien hoe die ratten blijven zwart maken en rondjes draaien om de waarheid heen. Duh, jullie gestook op de streams…dag en nacht was overduidelijk. De haat naar Jessie. De afgunst. Als die meiden streams hadden gekeken zouden ze toch keihard die 3 sukkels die de enigen van de groep waren die Jessie op de bank wilden in die schijnheilige smoelwerken moeten uitlachen.

 3. Jans at 14:50

  hoop dat ze veel gekeken heeft hoe het werkt en wie wat doet of niet… ja dan jessie eruit zou het een slimme meid zijn.zo niet weten we meteen hoe ze is

 4. Harry at 14:35

  Als zij verstandig is stuurt ze jessie naar huis, want die heeft geen idee wat utopia eigelijk inhoud. Hij wil een copy van de gewone samenleving en faar valt het graaien ook onder. En dat is precies wat jessie doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *