X

Ramona boos omdat de tweeling bij Bas gaat logeren

Er zijn weer wat problemen in het beloofde land die Utopia heet. Dit heeft allemaal te maken met Fay en Demi die bij Bas gaan logeren…

We gaan logeren vanavond zegt Fay. De twee gaan voor hun vlog bij Bas in de caravan slapen. Bas vindt dit natuurlijk geen probleem. Het wordt wel koud vanavond merkt hij op. Dan moeten we maar dicht tegen elkaar aan kruipen antwoordt Demi.

Wat later krijgt ook Ramona het door dat de tweeling de nacht met Bas zal doorbrengen. De frustraties lopen al gauw hoog op bij de Ramona al probeert ze dit zo goed mogelijk te verbergen. Dit lukt even maar na een tijdje wordt het haar toch teveel. Ze trekt zich dan al gauw terug op de vide waar de tranen over haar wangen rollen. Romy komt bij haarkijken en probeert haar te troosten. Ik ben zo boos fluistert Ramona snikkend. Maar de exacte reden houdt ze nog even voor zichzelf. Ik raak in paniek vervolgd Ramona snikkend terwijl Romy over haar arm aait. Zou Ramona gevoelens voor Bas hebben?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Reacties (1)

  • Dat is toch al vanaf het begin duidelijk geweest dat ze bas meer dan leuk vindt. Heeft ze trouwens ook vaker aangegeven.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings