Ramona draagt de verantwoordelijkheid over de Candy shop aan Jacco over

Ramona draagt de verantwoordelijkheid over de Candy shop aan Jacco over

Ramona heeft enige tijd geleden de Candy shop bedacht. Friettent Le Luifel werd toen omgebouwd tot snoepkraam. Ramona was hier erg enthousiast over maar dat enthousiasme is nu stukke minder blijkt als ze het gesprek aangaat met Jacco. Ramona vindt het namelijk tijd om haar verantwoordelijkheid over de candy shop over te dragen aan Jacco. Na haar uitleg vraagt ze dan ook of hij het ziet zitten. En legt ook nog uit waarom ze ervoor kiest. Ze wil zich namelijk focussen op de Utopia streetwear kledinglijn. Jacco staat er open voor en Ramona is op haar beurt blij dat ze hem erop kan vertrouwen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 10:39

    Voel je maar niet zo vereerd Jacob. Want ze moet er gewoon weer vanaf. Het levert niet op als ze zou willen, dus scheept ze er een ander mee.op.Ramona is nou eenmaal geen doorbijter. Veel geblaat en weinig wol.

  2. Zomaar een lezer at 09:55

    Voor de zoveelste keer haakt Ramona af. Eerst ziet ze euro’s voor haar ogen schitteren en als de praktijk dan anders is weet ze niet hoe snel ze er van af kan raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *