René is niet zo blij met Bas in Utopia

René is niet zo blij met Bas in Utopia

Na het vertrek van Rob besluit Billy het gesprek aan te gaan met René. De twee hebben het over hun avontuur in Utopia.

Het is de bizarste plek waar je kan rond hobbelen begint Billy het gesprek terwijl ze samen met René terugblikt op zijn binnenkomst. Daarna hebben de twee het over vertrouwen. Volgens Billy is ze altijd eerlijk en mag iedereen alles van haar weten. René heeft hetzelfde, maar voegt eraan toe dat hij niet zo blij is met Bas. Billy begrijpt dit niet omdat Bas volgens haar altijd open staat voor alles en iedereen. René laat weten dat hij hier nogal over twijfelt. Ook komt de structuur ter sprake. Billy die nu verantwoordelijkheid heeft over de financiën, geeft aan dat ze het moeilijk vindt om nee te zeggen tegen nieuwe investeringen. René  reageert dat hij zijn twijfels heeft bij alle uitgaven die er worden gedaan. Daarom adviseert Billy hem om een keer met haar mee te komen krijgen zodat hij meer inzicht krijgt in wat er bij de ondernemers in en uit gaat. Ook vindt René het jammer dat de groep gesplitst is in de ondernemers en de minimalisten. In zijn Utopia komen deze twee groepen samen en is iedereen ondernemer én minimalist. Volgens Billy is de bestaande structuur op dit moment goed voor de groep, maar zoals eerder aangegeven staat iedereen open voor verbetering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. vijde dimensie at 04:12

  bas is oneerlijk . toen bas utopiaan van het jaar werd heeft hij gebroken met do. voor haar verjaardag lingerie gegeven . hoe wil je nog meer laten merken dat het alleen om lust te doen was. bah naar ventje.

 2. Anneke at 00:17

  Eindelijk iemand, of je hem nu wel of niet mag, die de structuur met de ondernemers en de minimalusten ook niet ziet zitten. Heb dit altijd al een belachelijk idee gevonden.

 3. Else at 20:49

  Fijn dat Rene en Billy met elkaar hebben kunnen praten zonder dat Billy weer in de gordijnen klom. Misschien kan het eindelijk een keer tot goede samenwerking en verbetering komen?
  Als Billy nu eens leert luisteren en niet bang is om Jessie af te vallen en alles meteen als een aanval op Jessie ziet.
  Als Jessie en zij los van elkaar zouden staan, zou er ook al veel meer mogelijk worden.

  En jammer dat Rene zo tegen Bas is, ik denk dat zij dan ook eens samen moeten gaan zitten om te praten en elkaar beter moeten leren verstaan.

  • vijfde dimensie at 04:25

   de struktuur klopt niets van. wanneer deze jongens en meisjes dezelfde spullen hadden moeten verkopen had niemand iets gekocht. de bv had op zijn minst de helft van alle verdiensten moeten hebben. de reclame en de gunfactor spelen een zeer grote rol. hebzucht is fout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *