René twijfelt om op Romy te stemmen

René twijfelt om op Romy te stemmen

De stemronde is in zicht en het lijkt weer een spannende ronde te worden. De bewoners raken er dan ook niet over uitgepraat en proberen bij elkaar te peilen wie er gevaar loopt. Ook deze ochtend gaan de eerste gesprekken van de dag erover.

In de stal laat René aan Bas weten dat hij nog niet zeker is van zijn zaak. Ik heb een aantal die best dichtbij mijn irritatiegrens zitten laat hij aan zijn mede bewoner weten. Hiermee doelt René op Romy. Hoe ze loopt en hoe ze troep maakt, ze houdt geen rekening met anderen voegt hij eraan toe. Wel denkt hij dat een stem geven aan haar nutteloos is. Dit omdat ze volgens hem niet veel stemmen zal krijgen. Jessie loopt meer gevaar gaat hij verder. Hij kan er een aantal verwachten van Rob en Jeroen, maar ik denk niet dat ze daar een goeie keuze mee maken vervolgd hij twijfelend. Hier is Bas het helemaal mee eens. Het is een soort machtsspelletje volgens René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. yasmin at 11:41

  Ja echt ongelooflijk. Onvoorspelbaar die gast. Hopelijk gaat jessie naar huis maar denk toch dat het rob wordt. Ligt er wel aan wie op de bank komt. Denk zelf jessie rob en jeroen.

  • twinkel at 15:00

   Je gelooft het of niet, maar Jessie is hard nodig in Utopia! Rob zou het beste Utopia kunnen verlaten, hij strooit verderf! Is altijd achter iemands rug aan het roddelen en proberen anderen mee te trekken.
   Jessie daar en tegen blijft altijd netjes en stapt op de man af, als er iets niet klopt. Ja hij maakt wel eens grapjes, dat kun je van Rob en Jeroen niet zeggen, zij doen alles uit eigen belang!! Ze zeggen zelf dat het harde werkers zijn, in de sportschool zullen ze bedoelen, haha!! Als Rob weg is veranderd de sfeer!

   • Jojanneke at 19:11

    Jessie nodig??? Ik denk dat Jeroen gelijk heeft wie controleerd de jaar cijfers? En idd is er geen rekening gehouden met de btw.. Jessie is er alleen ingegaan om zichzelf te verrijken. Kan wel zijn dat hij op iemand afstapt maar als hij zijn zin niet krijgt loopt hij als een klein kind weg.
    Heb ook niets met Jeroen en Rob.. En ook Billy en boyd mogen op de bank wat mij betreft.
    Ben benieuwd wie erin komt.

 2. anneke at 10:08

  Wat ook een vervelende gast die Rene, ik hoop dat hij ook stemmen krijgt.
  En dat door vertellen van Rob en Jeroen, dat weet binnenkort ook de andere want Basten is goed met Boyd en Jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *