René verspreid de roddel dat Romy zwanger zou zijn

René verspreid de roddel dat Romy zwanger zou zijn

Afgelopen avond repeteerden Jacco en Jessie de liedjes die ze zullen voordragen tijdens het evenement “Jacco in concert. Na de repetities komt Romy, in tegenstelling tot de rest, met een rotgevoel naar buiten. Ze stormt de loods in en vraagt direct waar Bas is. In de keuken antwoordt Beau vragend, waarna Romy zonder iets te zeggen de keuken binnen stormt. Wat bedoelde ze net in de sportschool Bas? Ik moest het jou vragen zegt ze tegen Bas. Bas probeert het af te wimpelen. Nee, het is niks Romy voegt hij eraan toe. Romy loopt hem vervolgens achterna terwijl Bas naar buiten gaat. Nu wil ik het weten ook roept ze. Bas wil er nog altijd niet op ingaan en loopt verder naar buiten. Ok, dan moet je even heel Nederland af om te vragen wat ze over jou zeggen. Neem alles nou toch niet zo serieus zegt hij nog. Romy laat Bas naar buiten gaan maar laat het nog niet los. Nou Jessie, dan vraag ik het gewoon aan jou zegt Romy die uiteindelijk weer binnen staat. Jessie speelt wel open kaart. Eigenlijk hetzelfde als de vorige keer. Dat je het met Jacco hebt gedaan. Ik hoorde dat ik zwanger ben reageert Romy met vragende blik Jessie antwoordt dat René dat zei. Romy bedankt Jessie en loopt naar de volgende persoon om te ondervragen, René. Ik heb even een vraagje aan jou begint ze. Ik hoorde een roddel over dat ik zwanger zou zijn van Jacco? René kijkt Romy niet aan en blijft naar zijn computerscherm staren. Dit verhaal krijgt een hele vreemde wending. Het is gewoon als geintje gezegd Romy legt hij vervolgens uit. Romy is blij dat ze eindelijk weet bij wie de roddel allemaal is langs geweest. Ze hoopt dat mensen hebben kunnen lachen, maar dat ze het hier dan ook direct bij wilt laten. Ze is blij dat ze het fijne er nu van weet en laat René weer achter bij de computer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *