Romy denkt er alweer over om terug te gaan naar de minimalisten

Romy denkt er alweer over om terug te gaan naar de minimalisten

Terwijl Beau, Romy K. en Romy aan het sporten zijn, laat Romy weten dat ze erover nadenkt om weer terug te gaan naar de minimalisten. Ze is druk bezig met verschillende producten, maar toch lukt het haar niet om veel winst eruit te krijgen. Hoewel potentiële bewoner Beau Romy op het hart drukt om te blijven proberen, lijkt het alsof Romy haar keuze al gemaakt heeft. Ze wordt er duidelijk niet gelukkig van om zich volledig op één product te storten. Na het sporten neemt Romy Bas apart om het nieuws te vertellen. Het lukt niet laat ze simpelweg aan haar mede bewoner weten. Maar ook Bas vindt dat Romy langer vol moet houden en beter haar best moet doen. Daarbij heeft Romy volgens Bas een gat in haar hand en houdt ze ook daarom zo weinig geld over per maand. Het voelt voor mij een beetje als opgeven voegt hij er streng aan toe. Daarom vindt Bas dat Romy nog even moet nadenken over deze keuze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 18:09

  Niks lukt Romy, ze geeft alles snel gauw op. En inderdaad een gat in haar hand.
  Van de week wilde ze nog geld krijgen voor kunstnagels, dan was ze weer meer de vrouw zoals ze binnen kwam.
  Nounounou….
  Nu hoopt ze gesteund te worden in haar idee om terug te gaan naar de minimalisten. En dan is ze weer veel te emotioneel, en vreselijk jaloers. enz.
  Ze hoopte rijk te worden bij de ondernemers. Maar dat moet dan wel lukken binnen enkele maanden…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *