Romy gaat toch maar bij Billy en Ramona slapen

Romy gaat toch maar bij Billy en Ramona slapen

Gisteren schreven we over Romy die besloot om voorlopig bij Cemal in de caravan te slapen. Echter was dat maar van korte duur want Romy besloot afgelopen avond toch bij haar vrouwelijke mede bewoners te liggen.

Want bij nader inzien voelt Romy zich hier toch niet lekker bij. Romy en Cemal willen het samen rustig aan doen en daarom ziet Romy het niet zitten om weer permanent in de caravan te liggen. Daarom wil ik aan jou vragen of ik af en toe bij jou mag slapen vraagt Romy aan Ramona. Ramona antwoordt dat ze altijd welkom is, maar vraagt zich wel af of ze niet behoefte heeft aan een vaste plek. Waar hang je bijvoorbeeld al je foto’s vraagt ze door. Romy begint te twijfelen en wat later bespreekt ze haar twijfels ook met Billy. Ook Billy vindt dat Romy een vaste plek nodig heeft. Constant het gevoel hebben dat je ergens logeert is niet prettig volgens Billy. Maak een keuze. Wees duidelijk en blijf er niet tussenin zweven benadrukt ze. Romy kiest uiteindelijk en vraagt Billy of ze haar bed wil helpen verplaatsen naar het nieuwe huisje van de anderen.  Romy is blij dat ze erbij mag komen, maar Billy en Ramona willen wel dat ze beseft dat zij hier hard voor gewerkt hebben en ze trots zijn op hun huisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *