Romy is niet jaloers op Cemal door de komst van de twee potentiële bewoners

Romy is niet jaloers op Cemal door de komst van de twee potentiële bewoners

Er zijn twee nieuwe vrouwen Utopia in gekomen namelijk de twee potentiële bewoners. En dat zorgt bij Romy en Cemal natuurlijk voor spanningen…

Nadat Cemal de twee nieuwelingen een rondleiding heeft gegeven gaat Romy het gesprek met hem aan. Ze wil namelijk iets kwijt. Romy vertelt hem dat ze het gevoel heeft dat hij haar in de gaten houdt, om te controleren of ze jaloers is of niet. Maar dat is niet nodig benadrukt ze. Ik heb nergens last van, I don’t give a f*ck voegt ze eraan toe. Ik vind het wel vervelend dat je je maar bezig blijft houden met mijn jaloersheid terwijl ik dat op dit moment niet ben. Cemal begrijpt op zijn beurt wat Romy bedoeld en legt uit dat het moeilijk is om zich hier niet druk om te maken. Dit omdat het nou eenmaal in zijn systeem zit. Romy draagt hem vervolgens op om het uit zijn systeem te halen. Voor nu hebben we het hartstikke gezellig samen en het zal jammer zijn als dit het verpest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *