X

Ronnie en Jasper komen langs in Utopia om over homo geweld te praten

Enige tijd geleden hebben de bewoners stil gestaan bij homo geweld. Dit nadat een homostel in Arnhem is mishandeld.  Zo gingen Kevin, Jacco, Bas en Cemal hand in hand op de foto en een dag later maakte de groep ook nog een statement door met zijn allen geschilderd in de kleuren van de regenboog op de foto te gaan. De actie van de bewoners is niet onopgemerkt gebleven, maar Kevin wil meer. Hij heeft daarom besloten om het stel uit Arnhem uit te nodigen. In de middag ontvangt Kevin een mailtje en besluit de groep bij elkaar te roepen. Als iedereen klaar zit op de banken in de woonkamer leest Kevin het volgende voor

“Hallo Kevin, dankjewel voor de uitnodiging. We komen morgen graag langs, maar willen wel aangeven dat we niet over het lopende onderzoek kunnen praten. Wel willen we graag met jullie over homoacceptatie praten en andere dingen omtrent dat onderwerp bespreken. We komen daarom, heel graag morgen langs. Je zit zeker niet stil, en daarvoor mijn dank Kevin.
Groetjes Ronnie en Jasper” 

De groep reageert enthousiast op dit bericht en staan open voor de komst van de twee. Ook ontvangt Kevin complimenten van de groep over hoe hij dit heeft aangepakt. En dit vervelende onderwerp wordt nogmaals in het licht gezet. Homo geweld kan echt niet!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings