Terugblik op het gezellige familiebezoek van Boyd

Terugblik op het gezellige familiebezoek van Boyd

Boyd heeft vandaag familiebezoek ontvangen. Hoe is dat moment verlopen? In dit bericht lees je het allemaal terug, en je kunt er ook nog eens een deel van terugkijken.

Boyd was erg zenuwachtig voor zijn bezoek, hij liep heen en weer en de stress was duidelijk zichtbaar. Maar dan is uiteindelijk het moment daar. Er komt een auto het terrein op met vrienden van de Utopia bewoner. Ook het hondje van Boyd is gezellig mee. Er wordt vanzelfsprekend geknuffeld en daarna gaat het gezelschap richting de loods. Boyd is erg blij om Kiki te zien en ze zitten dan ook hand in hand samen op de bank. Ze lijken elkaar erg leuk te vinden maar of ze een stelletje zijn is ons onbekend. Kiki laat weten dat ze het wel moeilijk heeft zo zonder Boyd. Enfin, er wordt verder nog flink wat gekletst over van alles en nog wat. Dit kun je alvast in het eerste deel van onderstaande video terug zien. Mochten er nog meer filmpjes komen vullen we het uiteraard aan!



Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *