Utopia kijkcijfers week 122

Utopia kijkcijfers week 122

Tijd voor de Utopia kijkcijfers. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 122 Utopia kijkcijfers week 120 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 17 april: 566.000 kijkers
  • Dinsdag 18 april: 468.000 kijkers
  • Woensdag 19 april: 515.000 kijkers
  • Donderdag 21 april: 409.000 kijkers
  • Vrijdag 21 april: 565.000 kijkers

Van de stijgende lijn in de Utopia kijkcijfers zien we deze week niet heel veel meer. Deze week zijn er twee dagen waar een daling te zien is. Dan wordt het gemiddelde van 500.000 kijkers niet meer behaald. Het gaat een beetje op en af zullen we maar zeggen. Wat is volgens jullie de oorzaak? Laten we hopen dat we volgende week meer positiviteit rondom de kijkcijfers kunnen omschrijven. We komen er volgende week weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Petra at 12:42

    Wat ze moeten gaan doen deze loods laten gebruiken voor buurtactiviteiten en deze bewoners ergens anders opnieuw beginnen kijken wie der wil blijven dan. Dat reden deze bewoners niet zo verwend als ze zijn.

  2. Else at 12:35

    Ik ben het helemaal eens met voorgaande reacties!
    Dit heeft niks te maken met Utopia, zoals het bedoeld was en de verwachting die je er bij krijgt.
    Veel platvloersheid,grofheid, lage ontwikkeling, eigen gerichtheid, egocentrisme, lage doelen.

    We hopen toch op een keer ten goede in het geheel!
    Ik hoop dat degenen die Utopia uitzenden, deze reacties lezen er wat mee doen!! Anders zitten wij hier ook maar voor de kat zijn viool te schrijven.

  3. ikkem at 11:14

    Iedereen die praat over eigen Utopia en doelen moet eruit. Een cursus voor de bewoners organiseren over de betekenis van Utopialand.

  4. Jans at 10:53

    vermoed het komt we al weten hoe het gaat met de stemmingen, wij als kijkers alleen dat zouden moeten bepalen en niet de inwoners van Utopia dat zou eerlijk zijn, misschien ze dan samen werken.
    zoals eerder beschreven schelden ruzie en veel gezeur.
    klagen gooien met geld wat ze niet hebben? ze moeten zich schamen ze hebben het beter dan menige Nederlander

    • Anneke at 09:06

      Helemaal.mee eens. Heb vanaf het 1e jaar geroepen dat de kijker zou moeten bepalen wie eruit zou moeten. Krijg je een heel ander Utopia.

  5. Elisabeth at 10:13

    Dat het nog steeds Utopia heet! Er is geen onderling respect, iedereen zit er voor zichzelf, een vlucht uit de realiteit. Dit heeft niets met het oorspronkelijke Utopia te maken!

  6. Anna at 09:27

    Mensen ergen zich aan Jessie .en de kinderen kijken ook .en dan zie je dat gedrag van grote mensen in Utopia hou op .dat zijn soms net kleine Kids .Jessie er uit romy er uit Billy hopa en dan kijken we wel hoe het verder gaat .

  7. Mikey at 09:21

    de reden? Volgens mij komt dat omdat met een grote vaart Jessie eruit moet….een golfsimulator…hoe kon het bedacht worden
    Ook het gescheld en gevloek is niet normaal meer…de haat en nijd…pffffffffffff BAH

  8. P. Bos at 09:05

    Tis niets meer aan, drie moeten eruit en dan gaat de kijkcijfers omhoog, eruit jesse, Billy en boyd en geen sec laten zien er kijken ook kinderen dan wordt de tent gezelliger en gaan ze werken voor hun centen en Rome is te lui. Das mijn mening van het gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *