Bas en Beau zoenen elkaar!

Bas en Beau zoenen elkaar!

Het was te verwachten, de twee draaiden al een tijdje om elkaar heen. Ze gingen al samen in bad en hangen hele dagen bij elkaar. En helemaal nu Beau geopereerd is verzorgt ze haar tot op de puntjes. Afgelopen avond gingen de twee weer richting bed en al snel kwam daar een zoen. Bas heeft zijn matras naast het bed van Beau gelegd en slaapt er al een tijdje. Ze kropen steeds dichter naar elkaar toe. Beiden glimlachen en niet veel later volgt de eerste zoen! Overigens blijft het daar bij want Beau slaat nog intiemere dingen af. Verder hadden Romy en Cemal het ook gezellig, voordat ze echt gingen slapen gebeurde er nog wat. De rest mag je invullen 🙂 Verder was het een gezellige avond. De bewoners genoten van een kampvuurtje en uiteraard een drankje. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Voor diegene die zich afvragen waarom updates niet meer op onze Facebook pagina verschijnen, lees je hier alles terug. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 19:07

    Bas maakt gebruik van wie wil toehappen op hem.
    Sneu voor Beau? Ze kent Bas intussen ook wel van het tv programma, dus weet ze waar ze aan begint. Ze gedraagt zichzelf ook als een flirt.

  2. Margriet at 11:20

    Wat een bullshit is dit weer. Bau is misschien wel verliefd. Maar bij Bas is het waarschijnlijk zijn zwakke vlees. En een leuk speeltje voor zo lang het duurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *