Bas presenteert de Utopia spelen 2.0 aan de groep

Bas presenteert de Utopia spelen 2.0 aan de groep

Afgelopen avond drukte Bas op de zoemer. Als iedereen zich verzamelt heeft en op de banken zit neemt Bas het woord. Hij heeft namelijk iets leuks te melden.

Zo mensen, ik zit hier nu twee jaar begint Bas zijn verhaal. Het is tijd voor wat leuks, namelijk de Utopia Spelen 2.0 voegt hij eraan toe. De rest van de groep ziet dit ook wel zitten en er wordt geklapt. Bas legt vervolgens uit dat er in totaal vier wedstrijden zullen worden gespeeld. De uitdagingen vinden eens per twee weken op een vrijdag plaats maar dat is nog niet alles want aan elke uitdaging zal een thema worden gekoppeld die op de dinsdag ervoor bekend zal worden gemaakt. Op deze manier hebben de deelnemers drie dagen de tijd om zich voor te bereiden op dat wat komen gaat. Bas doet zelf niet mee laat hij de rest weten. Hij zal dit keer de jury zijn. Ik word bijgestaan door één andere bewoner en een mystery guest die is gespecialiseerd in het thema van de week. Aan het einde van de spelen blijven er vier winnaars over en die worden beloond met een nog onbekende prijs, maar Bas belooft zijn mede bewoners dat het de moeite waard zal zijn. Vervolgens vertelt Bas nog dat de eerste uitdaging aanstaande vrijdag al zal plaatsvinden met als thema een bad modellen contest voor zowel de dames als de heren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Getty at 11:30

    Die Flapdrol van een Bas heeft dit niet zelf bedacht,het zal wel kinder-spelletjes worden. Het wordt tijd dat hij ook opstapt.

  2. ikkem at 10:29

    In de tijd dat Bass met Domenic was deed hij veel, blijkbaar dankzij Do, daarvoor en nu doet Bass helemaal niks. Eigenlijk moest Do die prijs krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *