Bas heeft Utopia verlaten voor zijn verlof

Bas heeft Utopia verlaten voor zijn verlof

Bas heeft eerder verlof gevraagd. Dit omdat hij twee jaar in Utopia zit. En omdat hij er al zo lang in zit wil hij graag zijn vrienden en familie bezoeken in de buitenwereld. De groep gaf toestemming en Bas mag 12 uur naar buiten. Als het eindelijk zover is laat Bas aan de groep weten dat hij gaat. Als hij richting de poort loopt laat Bas weten dat hij best zenuwachtig is na twee jaar. Door een aantal bewoners wordt hij naar de poort begeleid. Niet door de gehele groep, het is geen echt afscheid en de voorbereidingen van de markt gaan ondertussen dan ook door. Fay vraagt voor de zekerheid of hij nog wel terug komt. En daar gaan we wel vanuit, we zullen het vanavond te weten komen! Inmiddels komen een aantal standhouders het terrein op. Omstreeks 12:00 zal de markt beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jans at 19:35

  zeker raar je ziet hem nooit werken nu mag hij weg? naar oma? wist hij ook toen hij in utopia ging laat hem ook maar thuis blijven , beetje uitgekeken op hem

 2. some things are not what they seem at 13:18

  misschien kadootje om hem ff weer te wennen aan het werkelijke leven. Anders durft hij utopia nooit te verlaten. Hopelijk geniet hij xo volop vandaag dat ie niet terug komt, maar int ergste geval laad jij zich op xodat ie er opnieuw 2 jaar tegen kan.

 3. Ria at 13:15

  Weer echt iets voor Bas als er geld moet worden verdient poetst hij de plaatNee aan werken heeft hij een broertje dood blijf maar lekker weg

 4. Marja at 09:58

  Bas zit er toch vrijwillig, dus dat verlof heeft hij niet verdiend. Benieuwd hoeveel tijd hij voor zijn oma heeft

  • anneke at 12:03

   Ze mogen toch allemaal een keertje weg , kijk maar naar Cemal kijk maar naar Beau die er net inzit.
   Gun hem een paar uurtjes ander zitten die twee de hele tijd aan elkaar of bij elkaar (Bas en Beau )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *