Bezoekers van open loods moesten binnen schuilen tegen het onweer

Bezoekers van open loods moesten binnen schuilen tegen het onweer

De bewoners hebben vandaag een open loods. Het evenement is uitverkocht en het is dan ook vrij druk op het terrein. Maar toen Cemal nog maar net bezig was met de rondleiding toen het weer ineens omsloeg. Het regende en hagelde flink en de bezoekers renden dan ook de loods in. Eenmaal binnen werd er zelfs onweer gesignaleerd en kregen de bewoners en bezoekers te horen dat ze binnen moesten blijven. Bas grapt dat als het om onweer gaat dat drie dagen aanhoudt de BV zeker gered is. Ondertussen is het dus erg druk in de loods. Beau en Chipp draaien overuren. De twee vullen de loods met de heerlijke geur van vers gebakken pannenkoeken. Ook de bar loopt lekker. Er was een iets onhandige planning gemaakt met het bestellen, waardoor de cola pas halverwege de dag werd geleverd. Maar nu alles weer op orde is, belooft de dag goed te verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *