Billy is helemaal klaar met de financiën

Billy is helemaal klaar met de financiën

Billy is verantwoordelijke over de financiën binnen Utopia. Maar ze lijkt het niet leuk meer te vinden zoals ze eerder al aangaf. Het kost Billy veel werk en ze merkt dat ze veel dingen nog niet goed onder de knie heeft. Ook vandaag doet ze weer haar beklag bij Jessie.  Ik kan niet meer begint ze het gesprek. En vertelt haar mede bewoner dat ze moe is en niet meer aan zichzelf toekomt. Iedereen verwacht dat ik er sta wanneer het ze uitkomt. Ik kan het even niet meer voegt ze eraan toe. Jessie denkt dat de financiën vanzelf zullen wennen. Maar Billy wil hier op haar beurt niets van weten. Ik ga hier niet aan wennen, als ik het onder de knie heb dan ga ik het doorgeven vervolgd ze stellig. Jessie probeert Billy vervolgens nog te helpen door te zeggen dat ze het niet zo zwaar moet opnemen en dat ze zichzelf gek maakt op deze manier. Maar Billy is de financiën echter helemaal zat en ziet het op deze manier niet meer zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 09:19

  Ja Billy, je vindt het niet leuk meer. Maar wat had je dan gedacht dat het een spelletje was. Ja Jessy heeft er voor zichzelf een spelletje van gemaakt. En dat spelletje heet……Hoe word ik snel rijk. Nou dat gaat jou niet lukken.

 2. Angelique at 07:29

  Ik ben klaar met die hele Billy. Het is alsof ik naar Utopia 1.0 aan het kijken ben. Ze waait met alle winden mee. Als er ruzie is stookt ze eerst iedereen op tegen degene die ze niet mag. Daarna gaat ze zich excuseren en komt dan met een goede raad voor die persoon. En haar relatie met Jessie lijkt erg op die van haar en Ruud toen. Heel veel ruzie en iedere keer uit aan uit aan. Tijd dat ze weer gaat.

 3. Zomaar een lezer at 16:06

  Als het haar te moeilijk of te lastig wordt ligt het niet aan haar, maar aan de anderen die zoveel van haar vragen. Ze dacht met het aanvaarden van de financiën zeker dat het een makkie zou zijn en er goodwill punten mee kon scoren.

  Nu valt het haar vies ten. Ik denk dat het haar gewoon boven de pet gaat, ze heeft er gewoon geen verstand van.

 4. Anna at 14:35

  Ach gut mevrouw heb een grote mond ook finacelen toestanden .en nou trek ze het niet meer ze hebben zo veel geld dan wel dan niet huur een betrouwbare boekhouder in.en dan is het voor de kijker ook geloof waardig .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *