X

Billy pissig omdat Boyd bij Jacco een tatoeage zet

Voor de zoen van Beau en Bas waar we al over schreven gebeurde er nog meer. Zo wilde Jacco een nieuwe tatoeage laten zetten. Hij heeft door Boyd een afbeelding van Maria op zijn arm laten zetten. En liet deze aan wat bewoners zien. Boyd heeft eerder een afspraak met Billy gemaakt om bij haar een nieuwe tatoeage te zetten. En als Billy hoort dat Jacco voor mag spreekt ze hem hier op aan. Ze laat hem weten dat ze het gevoel heeft dat Boyd haar niet tatoeëert omdat zij dan zijn klusjes blijft doen. Daar is het nu mee afgelopen, ik doe helemaal niks meer benadrukt ze. Boyd antwoordt Jacco eerst te doen omdat hij zijn tatoeage leuk vindt om te zetten. Laat maar reageert Billy. Moet ik een tattoo bij je zetten vraagt Jessie in de hoop de situatie te sussen. Of zullen we zo lekker in bad gaan? Billy kijkt Jessie aan Ja, is goed antwoordt ze.
Voor diegene die zich afvragen waarom updates niet meer op onze Facebook pagina verschijnen, lees je hier alles terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Reacties (5)

  • wat is het toch een jaloers kreng die haakneus of het alleen om haar draait word tijd dat die er uit tieft

  • Hoe jaloers kan je zijn .
    Het lijkt wel een klein kind , ik was eerst gedraag je na je leeftijd

  • weg met haar en neem jesie mee begrijp niet talpa ? zulke mensen toelaat en niet verwijder die zijn geen aanvulling voor het programma

  • och och Billy wat laat je je toch weer kennen! Wacht gewoon je beurt af. Of niet!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings