Boyd en Jessie klussen nog laat in de avond

Boyd en Jessie klussen nog laat in de avond

Afgelopen avond verliep ook weer erg rustig. We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Tijdens het avondeten hebben een aantal bewoners weer eten besteld. Er wordt met betrekking tot het avondeten steeds meer in groepjes gegeten. Enfin daarna werd er nog lekker gekletst. Over van alles en nog wat, Nieuweling Chipp leert op die manier zijn mede bewoners kennen. Gezellig was het wel. Demi, Fay en Romy waren nog druk bezig met de voorbereidingen van hun lip sinc battle en Cemal dook de boekhouding weer in. Verder werd er gecomputerd en ook nog geklust! Zo waren Boyd en Jessie nog laat bezig met wat dingetjes voor het penthouse. Volgens aannemer Wim zou het deze week af moeten zijn. We zijn benieuwd of dat ook daadwerkelijk gebeurd. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen? We houden het voor je in de gaten en komen snel weer met nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *