Cemal en René geven de groep een financiële update

Cemal en René geven de groep een financiële update

Cemal drukt op de zoemer, als iedereen zich in de woonkamer heeft verzameld neemt hij het woord. Samen met René heeft hij de hele middag aan de financiën besteedt. En wil de groep graag op de hoogte brengen van de opbrengst van de markt. Vooral Karin is hier erg nieuwsgierig naar omdat zij eerder vandaag haar angst om weer in de crisis te komen uitsprak tegenover Jessie. Allereerst willen wij ons voorstellen als het nieuwe finance duo begint Cemal. Er klinkt een applaus waarna Cemal doorgaat met de winst van de markt, deze bedraagt  9632,56 euro. Een stuk lager dan het bedrag wat we eerder hoorde. Ook dit wordt goed ontvangen maar er wordt nog wel even duidelijk gemaakt dat de bewoners door moeten gaan met geld verdienen. Ze staan nu weer ongeveer 4000 euro in de plus. Over geld gesproken, Jessie zou de golfsimulator al niet meer willen. Hij kan het geld wel beter besteden. Zou hij de simulator binnenkort weer verkopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Christel at 19:17

  Klopt dat het veel te duur is. Die as-sieraden bestel je voor 1 Euro bij Wish. Exact dezelfde die in Utopia voor 24.95 weggaan

 2. Zomaar een lezer at 10:49

  Als de vaste lasten maar 1500 euro zijn en ze nog 9.632 euro winst maken, dan verkopen ze hun producten veel te duur.

  Kijk alleen maar naar de prijs van de foto’s. Bij de Kruidvat kan ik al een foto laten afdrukken voor 0,08.

  En wat betreft een accountant de boel laten uitzoeken en op orde brengen: liever niet via John de Mol, dan twijfel ik namelijk nog aan een juiste update naar de kijkers.
  Gewoon een extern onafhankelijke accountant en dan in combinatie met een belastinginspecteur !!

 3. Ria at 08:15

  Goede raad laat een echte accontant de boel eens uitzoeken er zal er best wel een in dienst van John de Mol een paar uurtjes over hebben. Dit zijn weer twee prutsers

 4. Maik at 07:24

  Net off deze 2 stumpers het wel redden.
  De 1 red het niet eens om een paar Turkse woorden te leren en de ander kan niet eens een paar noten onthouden met gitaar spelen.
  Succes clown cemal en bassie rene

 5. Tooskauffman at 22:43

  Ik baal er helemaal van er zijn er een paar die lopen maar te graaien aan het geld,het gaat met bakken eruit en maar klagen jongens die Billy ook ze is doodmoe zeg ze waarvan ?

 6. Anna at 20:03

  Wat een jojo is Jessie. En we zien wel nog meer die bij het geld moge komen .alleen ik zie wel.Jessie boyd en Billy heb zo mijn twijfels

 7. ikkem at 18:58

  Eendelijk financiën uit de poten van jessie, hij begint al nerveus te worden, geen toegang tot de centjes.
  Overigens hoe komt dat hij plotseling golfsimulator niet meer wil? 😀

 8. Grumpy at 17:22

  De winst van de markt is tussen maandag en dinsdag ineens plm. €1500 gedaald. Waar is dat verschil gebleven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *