Cemal werkt hard om de Turkse taal onder de knie te krijgen

Cemal werkt hard om de Turkse taal onder de knie te krijgen

Wat gebeurde er deze dag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting van de ochtend voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo begonnen Karin en René hun dag vandaag weer met een meditatiesessie in de kas. Gisteren hebben ze dit ook al gedaan en dat is goed bevallen. Op een kussentje neemt het duo plaats in de kas waar ze even een momentje van rust nemen. Kevin, Romy en Billy hebben dansles gehad. Dit omdat het dansevenement van Kevin, Dance with me part 2 steeds dichterbij komt. En daarom moet er flink geoefend worden. Het mindere weer houdt het drietal niet tegen, ze dansen enthousiast op het buiten podium. Maar er wordt nog meer geoefend in Utopia. Cemal heeft sinds kort namelijk Turkse les. En ook hij oefent er flink op los want deze week komt zijn leraar weer langs om hem de taal van zijn vader te leren. Romy biedt aan om hem te overhoren maar dat is volgens Cemal niet nodig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *