Het centraal van 1 mei

Het centraal van 1 mei

De bewoners zijn alweer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je alle besproken punten terug.

Billy opent het centraal met de financiën. Afgelopen maand is er ruim 6000 euro verdiend maar dit is niet genoeg om de bv gezond te houden. Daarom roept ze haar mede bewoners op om allemaal nog een tandje bij te zetten. Er gebeurt op dagelijkse basis te weinig, en dat moet anders voegt ze eraan toe. Jessie is het daar volledig mee eens en voegt eraan toe dat iedereen vandaag na moet denken over wat hij of zij toe kan voegen aan Utopia als dat geen geld verdienen is. Zo kan iedereen op zijn eigen manier zijn steentje bijdragen. Boyd laat vervolgens weten dat hij zich vooral stoort aan het feit dat er veel mensen overdag liggen te slapen en vindt dat mensen dat maar ’s nachts moeten doen. De groep lijkt zich aangesproken en er ontstaat een brainstormsessie waarin verschillende ideeën worden besproken. Na deze sessie gaat de groep verder met het bespreken van de evenementen en andere belangrijke zaken. Zoals altijd wordt het centraal afgesloten met een persoonlijk rondje waarin vooral Billy haar hart nog lucht. Ze stoort zich namelijk aan Demi en Fay en wil dat dat uitgesproken wordt. Het vervolg lees je zo, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *