Het centraal van 15 mei

Het centraal van 15 mei

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

Cemal opent het centraal met de financiën. Op dit moment staan de ondernemers op 2429,25 euro winst. De minimalisten hebben 618,08 winst. Cemal voegt eraan toe dat dit niet al te best is en er dus echt meer gedaan moet worden om geld te verdienen.

Al snel komt een nieuw idee van Billy ter sprake dat zij gisteren heeft geopperd en waar ze al mee bezig is geweest. Het idee is niet met iedereen gedeeld, want ik heb het via via gehoord merkt Kevin op. Billy legt uit dat het een idee voor haarzelf was zodat ze lekker bezig blijft. Ze voegt er kort aan toe wat haar idee inhoud, ze wil graag met bestaande materialen in en rondom de loods nieuwe producten maken. Iedereen mag hieraan meedoen en de persoon die als eerste iets verkoopt krijgt de helft van de opbrengst en de andere helft gaat naar de bv. Boyd is het niet eens met de insteek van het idee van Billy. Volgens hem moeten de slechte cijfers motivatie genoeg zijn om aan de slag te gaan met producten en niet de kans om er zelf beter van te worden. Billy schudt haar hoofd als ook Jessie zijn mening over dit goed bedoelde idee geeft. Er ontstaat een kleine discussie waar Billy al snel een eind aan maakt door te vertellen dat het allemaal positief bedoeld was.

Kevin is benieuwd hoe het met het tatoeëren zit. Hij ziet maar een paar klanten bij Boyd per week langskomen terwijl hij weet dat er ontzettend veel mailtjes met aanvragen zijn. Hoe zit dat vraagt hij aan Boyd. Ja, een beetje zoals iedereen hier, ik zeg dat ik er mee aan de slag ga en vervolgens doe ik niks antwoordt Boyd. Goeie insteek reageert Kevin. Boyd zegt op zijn beurt weer dat hij alsnog het meeste winst behaalt. Er moet wel wat gaan gebeuren, want ik blijf niet de bv redden benadrukt hij.

Na deze discussie oppert Boyd om voortaan het centraal later op de dag te houden. Het heeft geen zin om in de ochtend te bespreken wat we gaan doen als we het vervolgens toch niet doen voegt hij eraan toe.  Cemal is het hier wel mee eens maar Jessie vindt dit dan weer niet de oplossing. Er is ook een andere oplossing, namelijk gewoon doen wat je zegt dat je gaat doen. De rest van de groep is het erover eens dat er altijd wat te doen is.

Daarna wordt de merchandise, de evenementen en het persoonlijke rondje nog besproken. De bewoners vertellen waar ze mee bezig zijn en waar ze mee aan de slag gaan. Als Demi en Fay over hun evenement The Lip sync Battle vertellen ontstaat er weer een discussie. Nu met Jessie. Hij is het niet eens met het verdienmodel van het evenemt en verlaat na een tijdje boos het centraal. De groep besluit na dit uiteindelijk ook te doen. De bespreking heeft lang genoeg geduurd.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Karel at 14:04

    Jessie de kleuter is weer boos want hij krijgt zijn zin niet en loopt zeer onbeschoft weg is de opvoeding van misschien je ouders niet blijven hangen kleuter stem volgende Kees allemaal3 stemmen op hem weg er mee

  2. Harry at 11:33

    Het gaat goed, het eerste onkruid genaamd boyd gaat naar huis. Nu nog billy en jessie en utopia id behoorlijk onkruid vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *