Chipp meldt zich als nieuwe bewoner in Utopia

Chipp meldt zich als nieuwe bewoner in Utopia

En toen stond daar opeens een nieuwe bewoner. Het gaat om een mannelijke bewoner die, ja echt waar Chipp heet. De nieuwste bewoner gaat de loods in en deelt de rest van de groep mede dat hij de nieuwe bewoner is. Hij wordt hartelijk ontvangen door de groep en Romy laat de zoemer loeien, tijd voor een voorstelronde!

Als iedereen aan de grote tafel zit begint Chipp Hulsken zijn verhaal. Hij is 23 jaar en komt uit Almere. Heeft twee relaties gehad van 4 jaar en valt op vrouwen. Ook heeft hij horeca ervaring en zou verstand van kleding hebben. Hij houdt van gezelligheid en wil in Utopia van alles gaan doen onder andere wat met kleding. Chipp heeft zich aangemeld omdat hij op een punt in zijn leven stond waarbij hij niet meer wist wat hij wilde. Chipp heeft zich veel bezig gehouden met hockey. Cemal vraagt daarna of Chipp zich wil aansluiten bij de ondernemers of de minimalisten, maar daar kan de nieuwe bewoner nog geen antwoord op geven. Voorlopig wil hij zijn nieuwe omgeving gaan ontdekken en aan alles proeven wat daarbij komt kijken. Niet veel later geeft Cemal de nieuweling een rondleiding. Succes Chipp!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:38

  Ziet er leuk uit nu maar hopen dat hij ook nog nuttig werk gaat doen.
  En nu al vragen ga je bij die groep of die groep laat hem eerst eens wat doen, voor dat je hem in een hokje stopt.
  Hij wil niks nieuw doen

 2. Ria at 15:00

  Weer een die niet weet hoe het in Utopia gaat nooit gevolgd zeker.Ik zou denken als ik er in zou willen kwam ik welmet een plan en had ik alles al doorzien het zijn allemaal loosers

 3. Grumpy at 14:03

  Toch wel triest, als je AL 23 bent en dan op een punt in je leven staat waarin je niet weet wat je wil. Heeft 2 relaties van elk 4 jaar achter de rug. Jonge jonge wat een aanwinst met grote levenservaring.

 4. Yvonne at 13:41

  Ligt het nu aan mij of wat. Ik weet even niet wat ik wil doen, dus gaan we maar niksnutten in Utopia! Tot voorkort gingen we backpacken nu gaan we in Utopia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *