Chipp vindt dat er geen kansen zijn voor beginnend ondernemers in Utopia

Chipp vindt dat er geen kansen zijn voor beginnend ondernemers in Utopia

Chipp is na de vergadering over de open loods nog niet echt gerustgesteld. En dat bespreekt hij met een aantal bewoners.

Ik begrijp het. Maar het is ergens ook wel erg zuur zegt hij tegen Beau. Ik heb geen stuiver meer voegt hij eraan toe. Beau begrijpt Chipp heel goed. Ook zij moet een investering doen voor de escape room maar heeft geen idee hoe ze aan het geld moet komen nu grote investeringen niet meer mogen. Jeroen die het gesprek hoort probeert de twee gerust te stellen. Het is eventjes zo voor nu omdat we er kei slecht voorstaan legt hij uit. Chipp antwoordt dat hij het ook goed begrijpt. Maar ik baal ervan en dat ik in een situatie ben gestapt waarin iedereen momenteel een minimalist is en er geen kansen zijn voor beginnende ondernemers zoals Beau en ik die net binnen zijn gekomen. Cemal komt er ook bij en laat op zijn beurt weten dat het wel mogelijk is om succesvol te worden met een persoonlijke product. Jeroen voegt eraan toe dat een aantal shirts verkopen op een evenement hem ook al de bekendheid kan geven om vervolgens via de site te verkopen. Maar Chipp heeft er geen vertrouwen in. Je verliest gewoon tien shirts. De mensen vandaag hebben nog geen idee wie ik ben of wat de betekenis is van mijn ontwerpen. En geeft nogmaals aan dat hij heel goed begrijpt dat het niet anders kan maar dat hij dit liever had zien gebeuren wanneer hij al een maand in Utopia woonde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. vijfde dimensie at 14:39

  de winst is veel te hoog geweest hier hadden alle kosten van afgetrokken moeten worden. de inkoop en zo schandalig slecht zeker voor een zogenaamde boekhouder die had beter moeten weten.

 2. Mar at 12:16

  Het is toch te gek voor woorden dat je geen geld terwijl een paar uitnemend waaronder Jesse Billy van allen en nog wat kunnen kopen
  Dat heb je ervan als je de finaciele kant beheert kan je zelf genoeg toe voor je zelf pakken
  Zeker kwalletje jessie

 3. anneke at 12:08

  Chipp wist toch waar in hij binnen stapte.
  En dan Jessie en Billy alles voor het zeggen hebben
  En dat Cemal het hoog in zijn bol krijgt
  En dat Rene met iedereen mee l*lt
  Over de anderen nog maar niet te spreken.
  Dat er nog iemand in wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *