Demi vraagt “date hulp” aan Karin

Demi vraagt “date hulp” aan Karin

Demi besluit besluit net als Fay ook om hulp te vragen. Want ook zij gaat op date met Chipp. Zo kan Chipp uiteindelijk kiezen wie hij de leukste vindt van de tweeling. Diegene die wint mag op tweede date met Chipp en de strijd is losgebarsten. Demi besluit hulp aan Karin te vragen. De twee nemen plaats op de schommelstoel en Demi zegt op dat ze graag gebruik wil maken van de bistro. En misschien dat jij dan onze gastvrouw wil zijn vraagt ze. Karin vindt dit op haar beurt hartstikke leuk. De twee zien het al helemaal voor zich een tafel met een kleedje, roosjes en een kaarsje. Vervolgens geven Karin en Demi elkaar een high five. Maar wie gaat er winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *