Er zit een wespennest in het cordwood

Er zit een wespennest in het cordwood

Problemen! Vanmorgen werden Karin en Jacco wakker met een niet zo plezierige ontdekking. Er zit namelijk een wespennest in hun slaapverblijf.

Er zat er gister zelfs een onder mijn deken vertelt Jacco. Die wesp liep over mijn been, toen ben ik meteen uit bed gesprongen voegt hij eraan toe. We moeten een imker bellen. Ja, dat ga ik regelen voor jullie vanmiddag. Die komt dan met zo’n pak aan, ik ga een imker regelen roept Jessie als hij in het cordwood staat. Hij doet vervolgens een telefoontje. Maar hij krijgt slecht nieuws.
Karin en Jacco moeten wachten tot half juni. Dan zie je namelijk heel goed waar de wespen zitten en kan er pas iets gedaan worden aan het nest. Om de situatie nog wat erger te maken vertelt Jessie de twee dat je dan ongeveer 150 tot 200 wespen per minuut aan en af ziet vliegen. Slaap lekker, een maandje is zo voorbij eindigt Jessie grappend. Karin en Jacco gaan voorlopig in de Diva Villa slapen tot de wespen verjaagd zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:30

  Dat lijkt me sterk dat dat pas over een maand kon , bel een bedrijf die dat weg kan halen.
  Jessie kan je hier niets mee doen , honing verzamelen

 2. Marie at 13:27

  Wat een kleuter die Jessie. Duikt weg voor een wesp alsof het een zware kerel is.
  Pak een vliegenmepper en wees een kerel.
  En laat Bil met rust . Doe je mooie dure gympen aan en hollen maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *