Familie en vrienden sturen een vliegtuigje speciaal voor Cemal richting Utopia

Familie en vrienden sturen een vliegtuigje speciaal voor Cemal richting Utopia

De bewoners doen rustig aan op deze hete dag. Gelukkig gebeurd er nog wel iets in de mini samenleving. Zo heeft Cemal een verrassing gekregen vanuit de buitenwereld. Al snel wordt duidelijk wat er is want er komt een vliegtuigje over. Als Cemal naar boven kijkt ziet hij een vliegtuig met een boodschap. Speciaal voor hem! Dit omdat hij gisteren vijftien maanden in Utopia verbleef. De boodschap luid: Cemal 15 maanden Utopia. En daar is hij maar al te blij mee. Ook de rest kijkt toe en vindt het een leuke actie. Cemal zijn dag kan niet meer stuk! Wat zal er vandaag nog meer gebeuren? We houden het in de gaten en zien je zo graag weer terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *