Fay vraagt René om hulp voor haar date met Chipp

Fay vraagt René om hulp voor haar date met Chipp

Tijdens de première van de DVD Jacco in concert hebben Demi en Fay voor hun vlog en in opdracht van Shownieuws een aantal vragen gesteld aan de groep. Chipp was één van de ondervraagden en hij moest kiezen wie hij het knapst vindt Demi of Fay. Hij kon niet kiezen tussen de twee, maar zij nemen geen genoegen met een remise en daarom gaan ze allebei individueel op date met Chipp, zodat hij erachter kan komen wie van de tweeling het leukste is. Na de twee dates moet Chipp kiezen of hij met Demi of Fay op een vervolgdate wil en Fay wil er zeker van zijn dat zij wordt gekozen. Daarom wil ik dat jij mij gaat helpen met de date zegt Fay tegen René. René krabt even achter zijn oor want hij lijkt het niet zo’n goed plan te vinden. Hoezo niet?! Wil je ook met mij op date vraagt Fay maar dat antwoordt houdt René nog even voor zich. Fay belooft René dat ze met hem op date zal gaan als Chipp voor Demi kiest én dat vindt hij een prima deal. G*dverdomme, die gozer is net vier dagen binnen grapt de René. Maar natuurlijk wil hij Fay helpen. Vervolgens legt Fay uit dat zij een picknick wil organiseren voor Chipp, tot grote verbazing van René want dit is volgens hem normaal gesproken de taak van de man. Maar volgens Fay is dit juist een goede tactiek. Ik organiseer de eerste date en Chipp de tweede. Ga je helpen of niett vraagt Fay nog een keer, waarna René zijn hand omhoog steekt. De twee geven elkaar een high five en hebben een afspraak…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *