Gaat Billy Chipp gebruiken om Jessie jaloers te maken?

Gaat Billy Chipp gebruiken om Jessie jaloers te maken?

Chipp is de nieuwe bewoner, inmiddels heeft hij zijn rondleiding gehad en een aantal bewoners hebben al over de nieuwste aanwinst gesproken. De eerste indrukken lees je in dit nieuwsbericht terug.

Boyd denkt dat de komst van Chipp voor verandering gaat zorgen. Zeker nu het definitief over lijkt te zijn tussen Jessie en Billy. Chipp en Billy hebben gemeenschappelijke interesse zoals kleding en hockey. Boyd denkt dat Billy er alles aan gaat doen om Jessie jaloers te maken. Laat je niet uit de tent lokken geeft hij Jessie als advies. Romy, Fay en Demi besluiten Chipps kist op te halen bij de poort en al snel praten ze over hun indrukken. Ik heb het gevoel dat het een beetje een rouwdouwer zou kunnen zijn zegt Romy. Ook denkt ze dat het uiterlijk van de Chipp zal veranderen tijdens zijn tijd in Utopia. Fay heeft op haar beurt iets anders opgemerkt. Hij zat ook naar me te kijken hele tijd en te knipogen voegt ze eraan toe. Wat later praten Kevin en Fay ook over Chipp. Leuke jongen om te zien toch? vraagt Kevin nieuwsgierig. Hoewel het niet meteen een jongen is waar Fay op zal vallen, moet ze wel toegeven dat hij knap is. De twee zijn blij met zijn komst en vinden hem relaxt overkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. ikkem at 15:42

  Jessie jaloers? 🙄
  Hij zei ten eerste billy is niet de vrouw om mee tenemen naar je ouders voor de Kerst avond. Hebben jullie dit all vergeten?
  Als hij uit de Utopia weg is, is billy ook uit zijn leven weg, zo verliefd is hij. 😉
  Ik heloof ook niet in billy’s haar verliefdheid. 😀

  • Henk Tank at 16:10

   Zeer goed idee! Ik stem voor. Jeroen is awesome. Hopelijk gaat hij Boyd en Jessie nog eens op hun bakkes rammen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *