Jeroen kwaad omdat hij aangesproken is over zijn mentaliteit

Jeroen kwaad omdat hij aangesproken is over zijn mentaliteit

Chaos in Utopia. Jeroen is namelijk aangesproken door Billy, Jessie en Boyd. Hij zou te weinig verdienen en misschien zou hij moeten overstappen naar de minimalisten. Billy ging als eerste het gesprek aan. Jeroen blijft rustig wanneer Billy hem haar mening geeft, maar lijkt niet veel te voelen voor een overstap. Billy wil wel graag met hem meedenken. Het lijkt haar een goed idee als hij meer vaart zet achter het binnenhalen van aanvragen en ook kleinere klussen oppakt zodat hij in minder tijd wat geld verdient. Jeroen hoort aan wat Billy te vertellen heeft maar lijkt nog niet direct aanstalten te maken. Hij zegt tegen Billy dat hij op dit moment druk is met het bouwen van het penthouse en dat kan hij natuurlijk niet naast zich neerleggen. Billy snapt wat hij bedoelt maar voegt eraan toe dat hij moet nadenken over een manier om meer geld te verdienen.

Niet lang daarna gingen Boyd en Jessie ook nog het gesprek aan. Wederom laten de heren weten dat hij weinig geld verdient. Maar ook dat hij zijn mentaliteit moet veranderen. Hij zal meer geld moeten verdienen en meer moeten doen om netjes met zijn klanten om te gaan. Daarnaast moet hij niet zo kieskeurig zijn wat betreft werk want we doen hier allemaal weleens iets wat we niet leuk vinden aldus Boyd. Ik word hier chagrijnig van reageert Jeroen nu wel wat boos. Zal ik dan maar stoppen met dat penthouse? doelend op de werkzaamheden waar hij elke dag mee bezig is. Als jullie willen dat ik overstap naar de minimalisten, doe ik helemaal niets meer benadrukt hij. Na een kort gesprek houdt Jeroen het voor gezien en loopt hij boos weer richting het penthouse. Jessie grapt ondertussen dat hij zich niet zo aan moet stellen en dat Jeroen alleen maar slaapt in Utopia.  Hij heeft gewoon een verlate winterslaap gehouden voegt hij eraan toe. Ondertussen is Jeroen aangekomen bij René waar hij boos verteld wat er net is gebeurd. Ik word er echt gek van, van al die kritiek. Ze doen zelf ook geen flikker vervolgd hij boos. René snapt zijn frustratie en vindt het inderdaad onterecht dat Jeroen door de rest is aangesproken op zijn werkhouding.  Niet veel later ontploft Jeroen van woede. Het vervolg komt er zo aan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:38

  Hij heeft gelijk , hoe die drie vanmiddag spraken met Jeroen.
  Hij moest meer werk wat aan gevraagd werd maken.
  Maar wat heeft hij gedaan samen met Rob en Rene hij heeft gebouwd waar Boyd nu slaapt
  Het was eerst voor Ramona Romy en Billy maar die gingen liever bij hun vriendjes leggen Jessie wilde dat niet meer alle dagen en toch is ze te vinden in zijn boot.
  Maar hij had heel wat gedaan met die platen erop te zetten , en nu slopen had hij niet moeten doen.
  Ga lekker werken met wat er besteld is , laten ze zelf maar hun huis afmaken.

 2. Jans at 19:06

  door gestoken kaart ,Jeroen sloop hopelijk alles!!!!!!!!!!!!!!!moeten ze hem betalen voor zijn werk…jessie geen geld ook niets voor boyd de gladjakkers

 3. Leirissa at 18:50

  Ja Jeroen verdient geld he.
  Dus hij mag alles
  Als jessie en boyd zo gedragen krijgen ze de wint van voren.

 4. Harry at 15:45

  Jeroen sloop de drie j.b.b ook even. Zij denken dat zij het voor het zeggen hebben. Er uit werken die drie.

 5. Elisabeth at 15:44

  Jeroen je moet stoppen met het bouwen van de penthose Jessie en zijn maatjes moeten zelf maar eens proberen te doen, zullen ze wel anders piepen.
  Ga wat leuks voor jezelf doen.

 6. annelies at 14:43

  volgens mij zijn die drie weer lekker bezig terwijl zij geen moer uitvreten alleen maar op iedereen lopen katten en fitten, jeroen en rene als ik jullie was lekker stoppen met het penthouse laten zij het maar zelf doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *