Jeroen heeft per ongeluk de vriezer open laten staan, al het ijs smelt!

Jeroen heeft per ongeluk de vriezer open laten staan, al het ijs smelt!

Problemen in Utopia, zo is de vriezer vol met ijs aan het smelten. Maar wie is de dader en daar verantwoordelijk voor?

Bas heeft wel zin in een ijsje door het mooie weer maar wanneer hij bij de vitrine aankomt ziet hij dat deze nog wagenwijd openstaat. Bas snelt zich meteen naar Jacco om dit te melden. Dit is niet koud meer mompelt Bas nog voordat hij de loods in wandelt. Volgens mij staat de vriezer open, Jacco zegt hij dan als hij zijn mede bewoner gevonden heeft. Jacco kijkt verbaasd en richt zich tot Jeroen. Die heb jij toch dicht gedaan vraagt hij. Jeroen geeft al snel toe dat hij dit vergeten is.  Jacco en Bas lopen vervolgens samen terug naar de vriezer. Ik had het hem nog zo gevraagd zegt Jacco teleurgesteld. Bas kan er wel om lachen maar Jacco is er flink geïrriteerd door. Zo ziet hij ook nog dat de ijsschep niet is schoongemaakt en het krioelt er van de mieren. Ik word hier zo moe van. Zou jij hier niet moe van worden Bas zucht Jacco. Bas antwoordt dat hij Jacco begrijpt en vervolgens lopen de twee weer richting de loods, nadat ze de vitrine hebben dichtgedaan natuurlijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *