Jeroen zit in een neerwaartse spiraal

Jeroen zit in een neerwaartse spiraal

Jeroen zit sinds afgelopen avond door het gedoe met de foto’s niet zo lekker in zijn vel. Hij voelt zich totaal niet serieus genomen door onder andere Jessie en Boyd. Toen Beau vanmorgen ook vroeg hoe hij geslapen had was het antwoord duidelijk, k*t. Niet veel later ligt Jeroen wat op de bank voor zich uit te staren. Romy probeert hem op te peppen en merkt op dat hij in een neerwaartse spiraal zit. Alles is mogelijk hier benadrukt ze. En adviseert hem om niet alleen te wachten op aanvragen maar zelf initiatief te nemen. Dit bankhangen is niet de juiste manier om de dag door te komen en past ook totaal niet bij je voegt ze eraan toe. Ga anders aan de slag met de akker oppert ze vervolgens. Als je eenmaal begint komt de rest wel helpen. Ik vind het vervelend om te zien dat je niet lekker in je vel zit. Jeroen zit niet chagrijnig op de bank, dat doe jij niet. Jeroen lijkt door deze oppepper weer wat positief te zijn. Hij geeft Romy een knuffel en gaat weer wat doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 07:40

    is niet gek te vinden volgens mij, kijk naar hoe de twins met hem omgaan! het word tijd hij bezoek krijg van thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *